Google Play’de Yer Alan En Yararlı Uygulamalar

En çok işe yarayan ve kullanıcılar için yarar sağlayan Android uygulamalarını bir araya getirdik.

Akıllı telefon denildiğinde genellikle akla iki farklı işletim sistemi geliyor. Bunlardan biri Apple tarafından geliştirilen iOS, diğeri ise Google’ın arkasında durduğu Android. Android işletim sistemine sahip olan telefonlarda uygulamaları kullanabilmek için Google Play’den yardım alması gerekiyor. Akıllı telefonlar artık hayatımızın bir gerçeği olduğu ve birçok işi akıllı telefonlar üzerinden yaptığımız için de uygulamalar artık hayatın bir gerçeği haline geldi.

Sıcak Fırsatlar: Donanım Haber Kadar İyi
Donanım Haber’in forum kısmında yer alan Sıcak Fırsatlar, birçok kullanıcının senelerdir takip ettiği bir nokta. Burayı takip eden çok sayıda insan, uygun fiyatlara bilgisayar toplayıp ev eşyası aldı. Ancak sürekli olarak bu alanı takip etmek zor olduğundan takip işini kolaylaştıran bir uygulama ortaya çıktı: Sıcak Fırsatlar. Uygulama sayesinde birçok fırsat için bildirim alabiliyorsun. Böylece düzenli olarak foruma girmene gerek kalmıyor. Her gün birçok farklı konuda indirimleri derleyip sunan Sıcak Fırsatlar ile onlarca cihazı ucuza satın alabilir ya da gidip sıcak bir kahveyi indirimli olarak içebilirsin. Tek yapman gereken Google Play üzerinden uygulamayı telefonuna indirmek.


Storytel: Sesli Kitaplarla Buluşabilirsin
Türkiye’de, özellikle de İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropollerde trafik nedeniyle birçok işi aynı anda yapmak gerekiyor. Bu nedenle de yolcuların bir kısmı toplu taşımayı kullanırken bir yandan da kitap okumaya çalışıyor, ancak bu bazen zor olabiliyor. Bu konuda da Storytel imdada yetişiyor. Aylık cüzi bir ücretle kaydolabileceğin Storytel, yüzlerce kitabı akıllı telefon aracılığı ile dinlemene olanak tanıyor.
Drops: İngilizce Kelime Hazneni Kolayca Geliştir
İngilizcede “damla” anlamına gelen “drops” kelimesi ile hayata geçen uygulama, her gün belirli bir süre içerisinde İngilizce kelimeleri öğrenmeni sağlamaya çalışıyor. Masaüstü ya da tablet gibi seçeneklerle de kullanabileceğin uygulamanın en eğlenceli ve hızlı olduğu yer ise kuşkusuz akıllı telefonlar. Google Play üzerinden kolayca indirebileceğin uygulama, freemium olarak ifade edilen şekilde çalışıyor. Yani Drops’a ücretli abone olmadan uygulamanın önemli bir kısmı kullanabiliyorsun, ancak abonelik ile tüm özellikler açılıyor.
S Sport Plus: F1, Premier League, Bundesliga, NBA, UFC ve Daha Fazlası

Türkiye için birçok spor organizasyonunun yayın haklarını satın alan S Sport, S Sport Plus uygulaması ile uydu alıcısı ya da herhangi başka bir ek sisteme ihtiyaç duymadan karşılaşmaları izlemene izin veriyor. S Sport Plus üyeliği açtıktan sonra akıllı telefon, tablet, bilgisayar ya da akıllı televizyon gibi farklı cihazlarla karşılaşmaları izlemen mümkün. Aylık ya da yıllık üyelik seçenekleri bulunan uygulama ile dünyayı kolayca takip edebilirsin.
SLOWLY: Dünyaya Mektup At
Bugüne kadar kullandığın birçok uygulamadan farklı olan SLOWLY, adından anlayabileceğin gibi geçmişte olduğu gibi yavaş hareket etmemizi sağlıyor. Mektup arkadaşlığı yapmanı sağlayan uygulama ile dünyanın farklı birçok noktasından insanlarla tanışabilirsin. Tanıştığın insanlara gönderdiğin mesajlar da mektubu andırır şekilde 10 saat gibi sürelerde ulaşıyor. Bu nedenle yazarken elini biraz bol tutman faydalı olacaktır. ininal Kart’ı Google Play Store’a tanıtmak için “Kart ekle” sekmesine tıklayıp kart numarasını ve diğer kart bilgilerini girmelisin. Daha sonra “Ödeme yap” butonuna tıklayıp tüm uygulamalara kolaylıkla erişebilir, Google Play Store’un keyfini çıkarabilirsin!