Yılbaşında Evde Arkadaşlarınla Görüntülü Konuşabileceğin En iyi 10 Uygulama

Koronavirüs hepimizi bir şekilde evde daha fazla zaman geçirmeye itti. Aylardır kalabalık ortamlarda bulunamıyoruz, sosyal mesafeye dikkat ediyoruz, canımız iyice sıkıldı.

Yılbaşında da durum değişmeyecek gibi gözüküyor. Yılbaşı partilerinin olmadığı, mekanlarda geri sayarak yeni yılın gelişini kutlayamayacağımız bir yılbaşı olacak belli ki. Yine de kötü geçen 2020’nin bitmesini sevdiklerimizle paylaşmak istiyoruz. Kalabalık eğlencelerle olmasa da evde ekran başında toplanıp 2020’ye eğlenceli bir elveda diyebiliriz! ininal’dan sevdiklerimizle, arkadaşlarımızla toplanıp güzel bir yılbaşı geçirebileceğimiz 10 uygulama tavsiyesi: Skype Skype Microsoft’un yıllardır piyasada olan bir ürünü.


Hem görüntülü konuşma hem mesajlaşma için PC ve mobil cihazlarda kullanılabiliyor. iOS ve Android’in desteklediği uygulamaya Microsoft veya Facebook hesabınla giriş yapabilirsin. 24 kişiye kadar görüntülü sohbet yapabilir aynı anda da mesajlaşma uygulamasında dosya paylaşabilirsin. Zoom Zoom pandeminin parlayan yıldızı oldu. Uzaktan eğitim ve konferansların en çok tercih edilen uygulaması. Görüntülü sohbet 100 kişiyi destekliyor. Basit ve kolay ara yüzü nedeniyle herkes tarafından tercih edilme sebebi oldu. Arkadaşlarına giriş kodunu gönder, anında bağlantı kur ve bütün gece beraber eğlenin! FaceTime Eğer Apple ürünlerini kullanan bir arkadaş çevren varsa senin için en iyi uygulama FaceTime. Son güncellemelerle konferanslarda arayüz çok daha kullanışlı hale geldi. Üstelik görüntü ve ses kalitesi hala en iyi olan uygulama durumunda. 32 kişinin aynı anda görüşebildiği uygulama aynı zaman uçtan uca şifrelemesiyle bilinen en güvenli plaformlardan.


FaceTime ile yılbaşı coşkusunu kesintisiz yaşayabilirsin. Discord Discord son zamanlarda PC ve Konsol oyuncuları arasında epey popüler. Discord ile yılbaşına özel bir sohbet odası açabilir ve arkadaşlarını davet edebilirsin. Hem PC hem de telefonda odaya katılabilir, görüntülü konuşabilir veya mesajlaşabilirsin. Toplu sohbet esnasında özel mesajlaşmaya imkan tanıyan Discord ile yılbaşında ev partilerini aramayacaksın bile. Google Meet Daha önce adı Hangouts Meet olan uygulama pandemide Google hesabı olan kullanıcılar tarafından çok rağbet gördü. İş görüşmeleri için ideal olan uygulamayı daha da geliştiren Google 100 kişiye kadar bağlantı imkanı sunuyor. Hem web ortamından hem telefondan kullanılabilen uygulama ile arkadaşlarınla kalabalık bir yılbaşı eğlencesine hazır ol. WhatsApp Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması daha önce 4 kişi olan görüntülü konuşma sayısını koronavirüs salgınında 8 kişiye çıkardı. Sadece uygulamayı indirerek telefon rehberindeki herkesle görüşebiliyorsun. En samimi arkadaşlarınla bir görüntülü konuşma başlat, uçtan uca şifrelemesiyle en güvenli uygulamalardan biri olan


WhatsApp ile sınırsız eğlenceye katıl. BiP Turkcell’in uygulması BiP Türkiye’deki en hızlı görüntülü konuşma uygulamalarının başında geliyor. 10 kişiyi destekleyen uygulama hem masaüstü bilgisayarlardan hem de telefondan kullanılabilme özelliğine sahip. Eğer Turkcell kullanıcısıysan arkadaşlarınla hızlı görüntülü konuşmanın keyfinden ücretsiz yararlanabilirsin. Facebook Messenger Rooms Yine pandemi döneminde geliştirilen bir uygulama ile hem Facebook hem de Facebook Messenger uygulaması üzerinden 50 kişi ile görüşülebiliyor. Üstelik zaman sınırı da yok. Kullanımı kolay, görüntü kalitesi yüksek, dünyanın en çok üyesi olan platformunun güvencesinde yılbaşında eğlenceniz hiç kesilmesin. Houseparty Evde kaldığımız süre arttıkça sosyalleşmeye yarayan uygulamaların sayısı da artıyor. iOS ve Android kullanıcılarını bir araya getirme imkanı olan Houseparty yılbaşı için en uygun platformlardan birisi. Görüntülü konuşmaya davet ettiğiniz arkadaşlarınız, kendi arkadaşlarını sohbete davet edebiliyor. Houseparty ile yılbaşında tam bir parti ortamı oluşturun ve yeni insanlarla tanışın. JusTalk JusTalk pek bilinen bir uygulama değil ancak yılbaşı eğlencesi için birebir. Uygulama 16 kişiye kadar görüntülü konuşmayı destekliyor. Ancak bundan iyisi sohbet ederken aynı zamanda uygulama içi oyunlar ile geceni daha da eğlenceli hale getirebilirsin. Yılbaşı gecesi aktiviteleri ile unutulmaz bir gece yaşayabilirsin. Yılbaşında arkadaşlarında keyifli bir şekilde buluşabilmek istiyorsan iyi bir webcam ve kulaklık gibi ekipmanlara ihtiyacın olabilir. Yaş sınırı olmadan, herhangi bir sözleşme imzalamadan hızlı ve kolay bir şekilde sahip olabileceğin online alışveriş kartı olan ininal Kart ile tüm harcamalarını güvenle gerçekleştirebilirsin. Üstelik ininal Kart, tüm alışveriş sitelerinde geçerli!