50 TL ve Altındaki Steam Oyunları 2020

Eğer sen de oyun oynamayı seviyor fakat biriktirdiğin harçlığını hangi oyuna harcamanın doğru olacağını bilemiyorsan, ininal olarak bu yazımızda paylaştığımız 50 TL ve altında fiyata sahip Steam oyunlarına göz atabilirsin.

Dünyanın en büyük oyun dağıtım platformlarından olan Steam, içerisinde her yaşa ve zevke uygun binlerce oyun barındırıyor. Steam’de ücretsiz veya deneme sürümü gibi seçeneklere sahip oyunlar olsa da iyi oyunlar genellikle ücretli oluyor. 

Satisfactory

Fiyat: 50 TL

Daha önce Factorio oynadıysan, Satisfactory oynarken çeşitli benzerliklerle karşılabilirsin. Satisfactory’de bir gezegene fabrika inşa etmeye çalışacak, tren yolları döşeyecek, gezegeni keşfetme turlarına çıkacaksın. Gezegeni dolaşırken bulduğun hayvan ve bitki fosillerini inceletebilecek, fabrikana otomasyon sistemi kurarak hızlı bir gelişme sağlayacaksın. Piyasaya çıktığı ilk günlerde oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olan Satisfactory şu anda Steam’de 50 TL’ye satılıyor.

Green Hell

Fiyat: 32 TL

Erken erişim olarak satışa sunulan Green Hell, Amazon ormanlarında hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Tek başına ya da arkadaşlarınla birlikte oynayabileceğin oyunda, sırt çantanı verimli bir şekilde kullanman, bulduğun malzemelerle işe yarar aletler yapman çok önemli. Başarılı grafiklerle süslenmiş olan Green Hell son dönemde öne çıkan hayatta kalma oyunlarından biri.

Halo Wars: Definitive Edition

Fiyat: 31,25 TL

Gerçek zamanlı strateji oyunları arasında ayrı bir yere sahip olan Halo Wars, piyasaya çıktığı günden beri popülerliğini koruyor. Halo Wars: Definitive Edition, orijinal oyunun genişletilmiş sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Uygun fiyatı ile dikkat çeken Halo Wars: Definitive Edition, neredeyse her oyun severin arşivinde olması gereken oyunlardan biri.

Fall Guys Collector’s Edition

Fiyat: 50 TL

Basit, eğlenceli, kafa yormayan gibi birçok tanıma uyan Fall Guys Collector’s Edition hoşça vakit geçirmeyi garanti ediyor. Paket olarak sunulan Collector’s Edition içerisinde Ultimate Knockout ve Collectors Pack yer alıyor. Online olarak oynanan ve 60 kişinin ortalıkta koşuşturduğu Fall Guys, oyuna başladıktan kısa süre sonra bağımlılık yapıyor.

Kingdom Come: Deliverance

Fiyat: 50 TL

Orta Çağ Avrupa’sında geçen Kingdom Come: Deliverance birinci şahıs rol yapma oyunu olarak listemize girdi. Oyun, Macar Kralı’nın paralı askerlerinin Skalitz’i yağmalamaları ve hayatta kalan köylülerin Skalitz kalesine sığınmasıyla başlıyor. Oyunun kahramanı olan Henry, Skalitzli bir demircinin oğludur ve ailesinin paralı askerler tarafından öldürüldüğünü öğrendikten sonra oyundaki yerine geçer ve çeşitli maceralara atılıyor. Kingdom Come: Deliverance oyununun her aşamasında yeni görevleri tamamlamak ve doğru kararlar alarak sonraki aşamaya geçmek gerekiyor. Orta Çağ’ı, savaş oyunlarını ya da birinci şahıs oyunlarını seviyorsan, sürükleyici olduğu kadar gerçekçi senaryosu ile de dikkat çeken Kingdom Come: Deliverance oyununu denemelisin.

Euro Truck Simulator 2

Fiyat: 9,75 TL

Yılların eskitemediği oyunlar arasında yer alan Euro Truck Simulator 2, hiçbir zaman olmadığı kadar uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Normal fiyatı olan 39 TL’den %75 indirimle 9,75 TL’ye düşen oyun, simülasyon oyunlarından hoşlananların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Avrupa otobanlarında bir ülkeden bir diğer ülkeye, bir şehirden başka bir şehre yük taşıma üzerine kurulu olan Euro Truck Simulator 2 ile İngiltere, Hollanda, Belçika, İtalya, Almanya, Polonya ve daha birçok Avrupa ülkesinin şehirlerini sanal olarak da olsa, gezme imkânı doğuyor. Gerçek bir kamyon kullanmaktan pek bir farkı olmayan Euro Truck Simulator 2 oynayarak dayanıklılık ve beceri sınırlarını ölçebilirsin.

Steam platformunda yer alan oyunları ve oyun içi satın almaları gerçekleştirmenin en güvenli ve kolay yolunun ininal Kart olduğunu biliyor muydun? Yaş sınırı olmadan, yüklediğin kadar harcamana olanak tanıyan ininal Cüzdan ile tüm oyun satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsin. Ayrıca 18 yaş altı kredi kartı olarak da kullanabileceğin ininal Kart için de bizimle iletişime geçmeyi unutma!

Oyunlar, uygulamalar ve diğer birçok konuda işine yarayabilecek yazıları okumak için ininal Blog sayfasını ziyaret edebilirsin.