Bayram Harçlıkları ile Alınabilecek En İyi 4 Oyun

Okul sınavları ya da YKS ve LGS gibi sınavların bitmesinin ardından eğlenmeye yeni yeni fırsat bulmaya başlamışsındır. Tam da bu döneme Kurban Bayramı’nın gelmesi herhalde hayatında karşılaşabileceğin en büyük şanslardan biri.

Çünkü uzun süre dinlendikten sonra bayramın en güzel nimetlerinden biri olan harçlıklara kavuşacaksın. Bu da uzun süredir beklediğin oyunları alman ve rekabete kaldığın yerden devam etmen için önemli bir fırsat.

Bayram Harçlıkları Cebine Gelsin

Uzaklarda yaşayan ya da görüşmenin mümkün olmadığı yakın akrabalarından kolayca harçlık almak ister misin? Bu ayrıcalığa sahip olmak için ininal hesabı açman ve kartını alman yeterli. Bundan sonra ilk olarak ininal Kartı’nın barkod numarasını bulman gerekiyor. Barkod, kartın arkasında yer alan ve tamamen sana özel olan bir numaradır. Bu numarayı ilettikten sonra para transferinin gerçekleşmesini beklemen yeterli. Eğer harçlıkları topladıysan oyunlarla nasıl değerlendirebileceğine bakalım.

SpaceBourne: Uzayda Yeni Bir Macera


Temmuz 2020’de çıkan ve bir Türk’ün imzasının bulunduğu SpaceBourne, şimdiden Steam’in en çok satan oyunlar listesine girmeyi başardı. Burak Dabak tarafından geliştirilen oyun, Epic Games’in Unreal Engine grafik motorunu kullanıyor. Açık dünya tabanlı ve rol yapma üzerine kurulu olan oyunda yüzlerce gezegen ile çok sayıda güneş sistemi bulunuyor. Kısacası uzay üzerinden ilerleyen bir oyun. Ayrıca bir Türk’ün imzasına sahip olması da oldukça büyük bir ilgi toplamasına yetti.


Oyunun gerçekten başarılı olduğunu söylememiz gerekiyor. Harita konusunda oyun adeta türünün nadir örneklerinden biri. Buna ek olarak oyun, level sistemi ve kompleks ekonomi yapısı ile kendine hayran bırakıp aynı türdeki rakiplerini ekarte etmeyi başarıyor.


F1 2020: Simülasyon Kaldığı Yerden Devam Ediyor


Motorsporları denildiği zaman kuşkusuz Formula 1 ilk sıralarda yer alıyor. F1’in dijital alanda en büyük içeriği ise oyunu. Hem konsol hem de PC üzerinden oynanabilen oyun, bu yıl neredeyse tamamen yenilendi. Yeni gelen ya da geliştirilen özelliklerin başında ise MyTeam geliyor. MyTeam ile yeni bir takım kurup F1’in tozunu attırman mümkün. Takımına pilot alman ya da aracını geliştirmen de mümkün. Kısacası yarış simülasyonu olarak yapamayacağın herhangi bir şey kalmadı.

Steel Division 2: İkinci Dünya Savaşı’nı Gerçekten Hissettiriyor


İkinci Dünya Savaşı ile ilgili olarak bugüne kadar çok sayıda oyun üretildi. Bunlardan birçoğu hüsrana neden olsa da Call of Duty Serisi, Medal of Honor, Hearts of Iron Serisi ve Battlefield Serisi gibi bazı yapımlar adeta kendine hayran bıraktı. Kendine hayran bırakan oyunların en büyük özelliği ise benzer oyunlardan farklı olmaları.


Eugen Systems tarafından geliştirilip dağıtılan Steel Division Serisi de güçlü rakipleri gibi olaya farklı bir noktadan yaklaşıyor. Bir harita üzerinde birlikleri tek tek kontrol edebilmeni sağlayan oyun, arazi şartları ya da görüş kısıtlamaları gibi çok sayıda değişkenden yararlanıp savaşı kazanman üzerine kurulu.

Crusader King III: Ön Sipariş İçin Her Şey Hazır

Paradox Interactive’in uzun yıllardan bu yana devam eden serisi CK’nin yeni oyunu CK III, 1 Eylül 2020 tarihinde çıkacak. Şimdiden ön siparişe açılan oyunda Orta Çağ temasına uygun olarak Avrupa’dan Hindistan’a kadar birçok medeniyette kendine yer bulabilirsin. Temel olarak oyunda bir devletten çok karakterleri yönetiyorsun. Karakterler ise bir bütün olarak hanedanı oluşturuyor.

Evlilik, din, savaş ve Orta Çağ döneminde aklına gelebilecek her türlü olguyu, karakterini şekillendirebilmek için kullanabilirsin. Tabii ki ön sipariş vermenin de özel avantajları bulunuyor. Ön sipariş ile Orta Avrupa halkının savaşçıları ve hükümdarları için sunulan özel kıyafetlere sahip olacaksın.

ininal ile Oyun Alırken Kazanmaya Ne Dersin?

Steam, PlayStation Store ya da Epic Games Store üzerinden oyun alırken ininal kart bilgilerini eksiksiz girerek alışverişini kolayca tamamlayabilirsin. Ayrıca ininal’ın oyuncular için özel hazırladığı kampanyalarını takip ederek hem oyun alman hem de nakit iade ya da indirimlerden faydalanman mümkün.