Yurt Dışından ininal Hesaba Para Transferi

ininal mobil uygulaması ile artık yurt dışından ininal hesabınıza para yüklemek çok kolay!

Anlaşmalı olduğumuz yurt dışı kurumların şubelerinden veya mobil uygulamalarından Türkiye’ye para gönderme işlemi yaptığınızda sizin adınıza bir referans numarası oluşturulur.
Parayı gönderdiğiniz kişi ininal uygulamasından Para yükle> Yurt dışından para transferi adımlarını takip ederek size verilen referans numarası ile gönderdiğiniz parayı hesabına anında kolayca yükleyebilir.
Para gönderirken Dolar ve Euro gönderebilirsiniz, alıcı kişi parayı yüklerken güncel döviz kuruna göre Türk Lirasına çevrilir.
Yurt Dışından Bana Gönderilen Parayı Nasıl Hesabıma Yüklerim?
1. ininal mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra ana sayfada bulunan "+ Para yükle" butonuna tıklayıp açılan menüde "Yurt dışından para transferi" seçeneğine ilerleyin.
2. Karşınıza çıkan ekranda paranın size gönderildiği kurumu seçin ve size verilen referans numarasını girin.
3. İşleminizi tamamladığınızda paranız anında hesabınıza yüklenecektir.
4. Size gönderilen tutar güncel döviz kuruna göre Türk Lirasına çevrilir.
Hangi Kurumlar ile Yurt Dışından Para Gönderebilirim?
Yurt dışından ininal’a para transfer hizmeti PAYPORTER ÖDEME HİZMETLERİ ve ELEKTRONİK PARA A.Ş. işbirliği ile sağlanmaktadır. Yurt dışından size gönderilen parayı ininal mobil uygulamasından kolayca hesabınıza yükleyebilirsiniz.

ininal Kart ile Tanışın

Her yerde geçerli, içine yüklediğiniz kadar harcadığınız, sizi borçlandırmayan çipli ve temassız seçenekleri bulunan, güvenli ve hızlı alışveriş kartı.

KAYIT OL