Kitaplar Artık Çok Daha Ucuz

Evden çıkamayan kitap kurtları için ininal’ın süper bir sürprizi var. D&R, BKM KİTAP, kitapsec.com, kitapiste.com, kitapyurdu.com, maksimumkitap.com, aperatifkitap.com ve nadirkitap.com sitelerinde geçerli 15 TL’lik indirim seni bekliyor.

Tabii ki sitelere göre kitapların fiyatları farklılık gösterebiliyor. Bu nedenle de senin için sitelere göre en uygun seçenekleri sıraladık.

D&R: Michael Jordan – Sam Smith


MJ, majesteleri, Air Jordan ya da kısaca numarası ile “23”. Birçoklarına göre bugüne kadar gelmiş tüm basketbolculardan daha iyi. 6 NBA finaline gidip 6 kere kupayı kaldırmayı başaran bir basketbolcu için herhalde en iyi demek hata olmaz. Birçok yorumcu ve oyuncuya göre fiziksel başarısının yanı sıra asıl gücü mental başarısından geliyor. Yakın çevresinin aktardığı bilgilere göre Jordan, bir şeyi yapmak isterse onu yapar ve yapamayacağını söyleyenlere dönüp sadece güler. Onu bir spor ikonundan daha öteye götüren şey belki de budur. Senin için ilk kitap önerimiz, Netflix ile Türkiye’de de gündeme gelen “The Last Dance” belgeseli ile hayatı tartışma konusu olan Jordan’ı derinlemesine okuyacaksın. Sam Smith tarafından kaleme alınan Michael Jordan: Tüm Zamanların En İyisi’ni D&R üzerinden kolayca satın alabilirsin.

BKM KİTAP: 1984 – George Orwell

Türkiye’de son yıllarda kurulan ve hızla büyüyen BKM Kitap, geniş seçenekleri ve özel indirimleri ile öne çıkıyor. Bunlar arasında elbette klasik eserler bulunuyor. George Orwell tarafından kaleme alınan 1984, tüm zamanların en çok satan kitapları arasında kendine yer buluyor. Bireyselliğin yok olduğu bir geleceğin anlatıldığı eser, ince ayrıntılar ile kurgulanmasının yanı sıra; dönemini de hicvetmesi ile uzun yıllar çok satanlar arasında kendine yer bulmayı başardı. Güncelliğini hiç kaybetmeyen eser, birçok yazara ve düşünüre göre mutlaka okunması gereken yapıtlar arasında yer alıyor. BKM Kitap aracılığı ile 1984’ü kolayca satın alabilirsin.

kitapsec.com: Kürk Mantolu Madonna – Sabahattin Ali

Sabahattin Ali’nin ölümsüz eseri Kürk Mantolu Madonna, uzun yıllardan beri Türkiye’de en çok satan kitaplar arasında kendine yer bulmayı başarıyor. Yazarın keskin ve bir o kadar kıvrak kaleminden çıkan eser, dünyanın en temel duygularına hitap ediyor. İnsanın yaşamından birçok farklı kareyi gözler önüne seren ve okuyucuyla buluşturan eser, dünyanın farklı ülkelerinde de kendine okuyucu buluyor. kitapsec.com aracılığı ile okuyabileceğin kitap, toplumcu gerçekçilik akımının en önemli isimlerinden birinin kalemini görmeni de sağlayacak.

kitapiste.com: AYT Deneme Sınavları
Bildiğin gibi koronavirüs nedeniyle MEB 4 Nisan 2020 tarihinden bir açıklama yaptı ve konular ile ilgili bilgi verdi. Ancak bugüne kadar hazırlanan deneme sınavları ya da testler, bu açıklamaya uygun olarak düzenlenmemişti. Bu nedenle de bir anda yayınevlerinin çok sayıda yeni test ve sınav üretmesi gerekti. Sınava kısa bir süre kala buna erişebilmen için kitapiste.com’u kullanabilirsin. 4 Nisan 2020 açıklamasına uygun olarak hazırlanan AYT Deneme Sınavları, üniversite hazırlık sürecinde en büyük yardımcılarından biri olacak.

Kitapyurdu: Şeker Portakalı – Jose Maruo De Vasconcelos

Kargo şirketlerinin aksaklıkları nedeniyle kendi dağıtım ağını da kurmaya başlayan kitapyurdu.com, Türkiye’nin en büyük online kitap satış siteleri arasında yer alıyor. Bu nedenle de birçok kitabı içerisinde bulman mümkün. Hatta senin için “Wattpad Kitaplığı” ile ilgili bir okuma rehberi hazırlamıştık. Bugün ise yeni bir öneri ile karşındayız. Vasconcelos’un ölümsüz eseri Şeker Portakalı, yetişkinlerin dünyasına bir çocuğun gözünden bakmanı sağlayacak. Oldukça sürükleyici ve insanı içine çeken bir yazıma sahip olan eser, devam kitapları olan Güneşi Uyandıralım ve Delifişek’i hemen alıp okumak isteyeceğin bir noktaya seni alıp götürecek.

maksimumkitap.com: LGS için Son Düzlük

İyi bir Anadolu ya da fen lisesine girebilmek için son düzlük olan LGS’yi başarıyla geçmen gerekiyor. Bu konuda en büyük yardımcın ise maksimumkitap.com olacak. Sitede yer alan çok sayıda kaynak ve deneme kitapları ile sınavının iyi geçmesi için tek yapman gereken biraz daha sabredip çalışmak. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek.

aperatifkitap.com: İngilizce İçin Okumaya Başlayabilirsin

Birçok dilbilimciye göre yeni bir dil öğrenirken çocuklarla iletişim kurmak oldukça yararlı. Çünkü onlar sadece basit şeyler konuşuyor ya da istiyor. Bu metottan faydalanmak için İngilizce çocuk kitaplarından yardım alabilir ve İngilizce seviyeni yukarıya taşıyabilirsin.

Nadir Kitap: Online Sahaf Evine Geldi

Türkiye’nin online sahafı olmak gibi ciddi bir sorumluluk taşıyan Nadir Kitap, Edirne’den Kars’a çok sayıda sahafı içerisinde barındırıyor. Dolayısıyla başka bir yerde kolay kolay bulamayacağın birçok kitaba buradan erişebilme ihtimalin çok yüksek. Eğer koleksiyon gibi özel zevklerin ya da Orhan Kemal gibi önemli Türk yazarlarına özel bir merakın varsa, ilk baskı ya da imzalı kitapları Nadir Kitap aracılığı ile satın alabilirsin.

İnternetten kitap alışverişini ininal Kart’la yap, 15 TL hediye kazan!

8-16 Mayıs tarihleri arasında geçerli olan kampanya ile 100 TL ve üzerinde alışveriş yapman durumunda 15 TL’lik indirimden faydalanabilirsin. Böylece bir kitabı bedavaya getirebilir ya da aklında hiç olmayan bir kitaba sahip olabilirsin. Kampanyadan yararlanabilmek için D&R, BKM KİTAP, KİTAP SEÇ, KİTAP İSTE, KİTAP YURDU, MAKSİMUM KİTAP, APERATİF KİTAP, NADİR KİTAP sitelerinden kitapları sepetine ekledikten sonra ödemeyi ininal Kart aracılığı ile yapman yeterli. Ödemeden sonraki gün 15 TL hesabına aktarılacak.