Gamer’lar İçin En İyi Yılbaşı Hediyeleri

Arkadaşın, sevgilin, kardeşin veya çocuğun…

Gamer’lara ne hediye alabileceğini, oyun dünyasıyla içli dışlı değilsen bilmen pek mümkün değil. Bu nedenle sana yardımcı olmak için gamer’lara alınabilecek yılbaşı hediyelerini listeledik.


CS:GO veya Valorant Tutkunları İçin: MouseCounter Strike: Global Offensive, Valorant ya da Rainbow Six: Siege gibi FPS veya Call of Duty: Warzone, PUBG ya da Fortnite gibi battle royal oyunları seven birine hediye alacaksan mouse oldukça iş görebilir. Özellikle de mouse’u eskidiyse veya şikayetçiyse çok daha büyük bir jest olabilir. Mouse’ların tabii ki hepsi gamer’lar için uygun değil. Bu nedenle FPS veya battle royal türlerinde oyunları sevenler için aşağıya bir “shortlist” ekledik. Bu modeller arasından bütçene en uygun olanı veya arkadaşının sevebileceğini düşündüğün oyuncu mouse modelini satın alabilirsin. • Logitech G402 • Logitech G300S • SteelSeries Rival 5 • Razer Deathadder V2 Mini Son olarak farklı seçeneklere yönelmek istiyorsan diğer mouse modellerine bakabilirsin.


Gamepad’i Elinden Düşmeyenler İçin: Konsol OyunlarıKonsolların fiyatları bir hayli yüksek olduğu için yılbaşı hediyesi olarak biraz fazla kaçabilir. Bu nedenle oyun gibi görece daha uygun fiyatlı bir hediyeye yönelebilirsin. Ancak burada bir not düşelim: Oyunlar konsollara özel olarak çıkıyor. Yani Xbox, PlayStation veya Nintendo’nun farklı farklı oyunları var ve hiçbiri diğerinde çalışmıyor. Platformlara göre oyunlar şöyle sıralanıyor: • PlayStation 5 için hediye alman gerekiyorsa Back 4 Blood veya Deathloop oldukça iddialı seçimler. • PlayStation 4 için oyun alacaksan Lego Jurassic World veya Spiderman iyi bir seçim olabilir. • Nintendo Switch için oyun alman gerekiyorsa Minecraft veya Super Mario Odyssey’i tercih edebilirsin. Xbox One veya Xbox Series S/X için oyun alma niyetin varsa doğrudan ininal Kart ile Gamepass alman daha yararlı olabilir. Böylece hediye alacağın kişinin bir oyun yerine yüzlerce farklı oyuna kavuşmasını sağlayabilirsin.
Seviyorsa Mutlaka Al: Witcher Serisi Witcher Serisi, Türkiye’de hem en sevilen hem de en çok oynanan oyunların başında geliyor. Bu nedenle yılbaşı hediyesi alacağın kişinin sevdiğini düşünüyorsan veya biliyorsan mutlaka kitaplara da göz atmalısın. CD Projekt Red tarafından yıllardan beri oyunları yapılan ve Netflix’in dizisini çektiği seri, Andrzej Sapkowski imzalı. İngilizce olarak alabileceğin Witcher kitap serisi, oyunun birçok tutkunu için adeta bulunmaz nimet.
Her Gamer Sever: Steam Kodu Bir gamer’ı mutlu etmek istiyorsan ona Steam kodu gibi istediği oyunları almasını sağlayacak özel bir hediyeden daha iyi bir seçenek bulmak oldukça zor. Üstelik ininal ile Steam Cüzdan kodlarını indirimli olarak satın alabilirsin. Buna ek olarak Free Fire, PUBG Mobile oyun kodu kampanyaları da bir gamer için harika hediyeler olabilir. Kampanyalardan yararlanmak için ininal mobil uygulamana giriş yapıp Ödemeler sekmesine tıkladıktan sonra Oyun Kodu bölümünü ziyaret edebilirsin. Ayrıca kaçırılmayacak oyun kodu kampanyalarını incelemek için ininal Kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirsin.


Kod’lar Dışında Aradığın Her Şey D&R’da Seni Bekliyor! Oyun dışında farklı bir hediye almayı düşünüyorsan dr.com.tr veya D&R mağazalarını ziyaret edebilirsin. Üstelik tüm yılbaşı hediyeleri için indirim bulunuyor. D&R internet sitesi veya mağazalarında yapacağın 75 TL ve üzeri alışverişlerde ininal Kart kullanman durumunda 15 TL’lik indirimden faydalanabilirsin. Kampanya ile ilgili daha fazla bilgi almak “ininal D&R İndirimi” sayfasına göz atman yeterli. Sevdiklerinle birlikte mutlu bir yıl geçirmen dileğiyle!