Netflix Ekim 2020 Takvimi Belli Oldu

Eğer sen de sıkı bir Netflix izleyicisi isen, ininal olarak hazırladığımız listede ilgini çekecek bir şeyler mutlaka olacaktır.

Dünyanın geri kalanında olduğu gibi Türkiye’de de milyonlarca insan tarafından takip edilen Netflix, içeriklerini her geçen gün daha da zenginleştiriyor. 2020 yılı Ekim ayı itibariyle Netflix kütüphanesine yeni filmler ve diziler eklendi. Filmlere ve dizilere baktığımızda macera, romantizm, komedi ve polisiye gibi farklı konularda birçok film olduğunu görüyoruz. 

Carmen Sandiego: Animasyonlardan ve polisiye maceralardan hoşlanıyorsan, muhtemelen Carmen Sandiego’yu zaten takip ediyorsundur. Ancak daha önce izlemediysen, Carmen Sandiego’yu “Modern Robin Hood” olarak düşünebilirsin. Yıllar önce bir video oyunu olarak ortaya çıkan Carmen Sandiego, daha sonra sinemaya da uyarlandı fakat Netflix’te yayınlanan çizgi dizisi hepsinden daha fazla ilgi çekti. Carmen adında iyi niyetli ve oldukça becerikli bir hırsızın dünyayı gezerek V.I.L.E adlı yer altı örgütünün kurbanlarına yardım etmesini anlatan çizgi dizinin üçüncü sezonu Ekim ayında başlıyor.
Bir Ay Masalı: Ekim ayının bir diğer animasyonu, Bir Ay Masalı adı ile karşımıza çıktı. 23 Ekim’de Netflix kütüphanesindeki yerini alması beklenen animasyonda, genç bir kızın babasına efsanevi Ay Tanrıçasının gerçekten de var olduğunu kanıtlamaya çalışması konu ediliyor. Genç kız, Ay Tanrıçasının varlığını kanıtlamak amacıyla, aya gidebileceği bir roket inşa ediyor ve aya doğru yola çıkıyor ancak hiç beklemediği yaratıklarla ve maceralarla karşılaşıyor. Bol müzikli, eğlenceli ve şirin bir film seyretmek istiyorsan, Bir Ay Masalı (Over The Moon) sana uygun bir tercih olacaktır.
Hubie’nin Cadılar Bayramı: Başrolünde ünlü komedyen Adam Sandler’in yer aldığı Hubie’nin Cadılar Bayramı, Netflix’in ekim ayı sürprizleri arasında yer alıyor. Filmde, Salem’de doğup büyüyen ve Salem’i çok seven fakat diğer insanlar tarafından sürekli küçümsenen Hubie adlı adamın bir cinayeti çözmeye ve Cadılar Bayramı’nı kurtarmaya çalışması konu ediliyor. Oldukça komik ve biraz da uçuk kaçık bir film olan Hubie’nin Cadılar Bayramı, eğlenceli vakit geçirmeni ve bolca kahkaha atmanı sağlayacak türden bir film. Eğer herhangi bir aksilik çıkmazsa, Hubie’nin Cadılar Bayramı’nı 7 Ekim Çarşamba günü Netflix’te bulabilirsin.
Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi: Adından da anlayabileceğin gibi, filmin başrolünde bir bebek bakıcısı var. Kelly adındaki bebek bakıcısı, bakımını üstlendiği çocuk kaçırılınca gizli bir bebek bakıcısı cemiyetine katılıyor ve öcülere karşı savaşmaya başlıyor. Bebek Bakıcısının Canavar Avlama Rehberi; sevimli, çirkin canavarların bolca bulunduğu ve izleyenleri korkutmak yerine güldürmeyi sağlayan bir film olarak öne çıkıyor. Komik canavarlar ve eğlenceyi bir arada bulabileceğin film 15 Ekim tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alıyor.
Listeye dikkat ettiysen, Cadılar Bayramı’nın yaklaşması Netflix filmlerinde ve dizilerinde de kendini hissettiriyor. Ancak Netflix normalden farklı bir yol izlemiş ve Cadılar Bayramı’nı en eğlenceli şekilde geçirmenin yollarını izleyicileriyle buluşturmuş gibi görünüyor. Ücretli bir platform olan Netflix üyeliği almak ya da üyelik ücretini düzenli bir şekilde, güven içerisinde ödemek istiyorsan, sen de hemen ön ödemeli kart olan ininal Kart sahibi olmalısın. Yaş sınırı olmadan, hiçbir taahhüt vermeden ve yüklediğin kadar harcama yapmanı sağlayan ininal Kart ile tüm internet harcamalarını kafan rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsin! Netflix ve diğer platformlardaki güncel filmler ve diziler hakkındaki yazılarımızı takip etmek, uygulamalar ve oyunlar hakkındaki ipuçlarını öğrenmek istiyorsan, web sitemizin Blog bölümünü takip edebilirsin.