Pandemi Nedeniyle Çekimleri 2021’e Ertelenen Diziler ve Filmler

Dünyayı saran Koronavirüs, dizi ve film sektörünü de derinden etkiledi.

Türkiye’de salgına dair yapılan ilk vakanın resmi açıklanması ile hayatımızda büyük değişiklikler oldu. ininal olarak bu yazımızda, evde kaldığımız günlerin en büyük eğlencesi olan diziler ve filmlerden hangilerinin ertelenip hangilerinin iptal olduğuna göz atıyoruz.

Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas Vizyona 13 Mart’ta girmesi beklenen ama salgın nedeniyle ertelenen film 12 Mart 2021’de gösterime girecek. Hakan Bol ve H. Sinan Güngör’ün yönetmenliğini yaptığı bu animasyon filminde Aslan, usta pilot olan büyük babasından kalan mirası özel bir uçağı aramaya başlıyor. Bu özel uçağın adı ise Hürkuş!

Blossoms Jin Yucheng‘in 2012 yılında yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanacak Blossoms, Kar-Wai Wong yönetmenliğinde çekilecek. Bu dram filmi pandemi nedeniyle ertelendi ve temmuz ayında çekimlere tekrar başlandı. Şanghay sakinlerinin gündelik hayatlarına ışık tutarak, şehrin iki farklı bize gösteriyor.

In the Heights Yönetmeni Jon M. Chu olan ve New York’un Washington Heights mahallesinde geçen bir hikâye. Ertelenen bu filmin yeni tarihi 18 Haziran 2021’dir. Başarılı müzikalde bir şarap dükkânı sahibine odaklanıyor.

Peaky Blinders 6. Sezon Senarist Steven Knight sevilen dizinin yeni sezonu “Black Day” adıyla başlayacağı duyurdu. Dizinin çekimlerinin eylül ayında başlayacağı duyurulmuştu fakat Koronavirüs nedeni 2021 olarak net bir tarih belirtilmedi. Peaky Blinders’ta 1919 yılında İngiltere’de Birmingham’daki bir suç çetesinin başından geçenlerden bahsediliyor. Bu dizi bizim de favorilerimizden! İzlemediysen, tavsiye ederiz!

The Lord of the Rings Dizisi J.R.R. Tolkien’ın kitap serisi ‘Yüzüklerin Efendisi’nin dizi uyarlamasında, The Fellowship of the Ring’in öncesinde yaşananlar ele alınacak. Salgın nedeniyle mart ayında durdurulan dizinin çekimleri yeniden başladı. Dizinin 2021’de yayında olması bekleniyor. Dizisinin çekimlerine Yeni Zelanda’da devam ediliyor. Aragorn fanları bu diziyi iple çekiyor!

Fargo 4. Sezon Noah Hawley tarafından yapılan Amerikan kara komedi, suç ve drama televizyon dizisi. Fargo’nun 4. sezonunun yayın tarihi belirsiz bir tarihe ertelendi. Yeni yayın tarihine ise prodüksiyon yeniden başlandıktan sonra karar verileceği açıklandı.

The Witcher Geçtiğimiz yıl hem kitapları, hem video oyunu hem de Netflix dizisi ile The Witcher gönlümüzde taht kurdu. The Witcher dizisinin 2. sezonu için her ne kadar resmi bir açıklama yapılmasa da 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Canavar avcısı Geralt’la birlikte yeni maceralara atılmaya hazır mısın?

Friends 10 sezon süren ve tam 16 yıl sonra çok sevilen komedi dizisi Friends, aynı oyuncu kadrosuyla özel bölüm çekiyor. Dünyaca ünlü 6 oyuncusu Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer’ı tekrar bir araya getirecek. Her yaştan seyirciyi ekrana kilitleyen bu diziyi dört gözle bekleyeceğiz gibi gözüküyor.

Ertelenen film ve dizilerin arasında senin de favorilerin var mı? En iyi ve en güncel filmleri izlemek için Netflix, Amazon Prime gibi ücretli platformlara üye olmak istersen, sen de ön ödemeli kart olan ininal Kart sahibi olabilirsin. Yüklediğin kadar kadar harcama yapar, üyelik ücretlerini güvenli ve kolay bir şekilde ödeyebilirsin. Tüm internet harcamalarında geçerli olan ininal Kart’ı nereden satın alabilirim diye düşünüyorsan, D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve birçok anlaşmalı satış noktasından alabilirsin. İstersen n11, Hepsiburada ve diğer anlaşmalı online alışveriş sitelerinden kargo ücreti olmadan siparişini verebilirsin.