PS Store’dan 100 TL’nin Altında Alabileceğin En Eğlenceli 7 Oyun

Evde kalıp eğlenceli vakit geçirmek için konsol oyunları en iyi tercihlerden biri arasında yer alıyor.

Evde kalıp eğlenceli vakit geçirmek için konsol oyunları en iyi tercihlerden biri arasında yer alıyor. PlayStation hem bunu hem de koronavirüs salgınını düşünerek Bahar İndirimi gerçekleştirdi. Senin için indirim süresinde 100 TL’nin altında alabileceğin ve oldukça eğlenceli oyunları bir araya getirdik. İçerisinde kardeşin ya da arkadaşınla multiplayer olarak oynayabileceğin oyunlar da mevcut.

Street Fighter V

Konsol oyunları denilince akla ilk gelen oyun türlerinden biri dövüş oyunları oluyor. Bu kategoride Tekken, Mortal Combat ve Street Fighter serileri arasında bir seçim yapmak oldukça zor. Kimileri Tekken’in, kimileri Mortal Kombat’ın, kimileri ise Street Fighter’ın başarılı olduğunu düşünüyor. Ancak 100 TL’nin altında eğlenceli bir dövüş oyunu arıyorsan PlayStation için en iyi seçenek kuşkusuz Street Fighter V.

Horizon Zero Dawn Complete Edition

Dünya çapında büyük bir kitleye sahip olan Horizon Zero Dawn, tüm genişleme paketleri ve sanat kitabı ile beraber PlayStation Store’da sadece 84 TL’ye satılıyor. Oyunda, ölümcül makineler dünyayı yönetiyor ve dünyayı eski günlerine döndürmek senin elinde. Oynarken yabani hayatın içerisinde tehlikelerden uzak durman ve rakip kabilelere karşı da dikkatli olman gerekiyor.

Fallout 4

Çıktığı günden bu yana onlarca ödül almayı başaran Fallout 4, açık dünya tabanlı oyunlar arasında en iddialı yapımlardan biri. Nükleer savaş nedeniyle yok olmuş bir dünyaya gözlerini açacağın oyun, post-apocalyptic dünya temasına girmeni ve bu tema ile adeta bütünleşmeni sağlayacak. Kayıp bebeğini arayacağın ve neredeyse yüzlerce saat sürebilen oyun, hem anne hem de baba olmana izin veriyor. Yani oyunun başlangıcında bebeğin annesi ya da babası olabilirsin.

God of War III Remastered

God of War Serisinin en çok satılan oyunlarından olan 3. oyun, remastered versiyonu ile PS4 kullanıcılarını bekliyor. Henüz oynamadıysan en çok eğlenebileceğin oyunlardan biri olan God of War III, 100 TL’nin altındaki fiyatıyla iyi bir alternatif.

Nioh

Rol yapma türünde son yılların en beğenilen oyunlarından olan Nioh’u henüz denemediysen tam sana göre. Ünlü yönetmen Akira Kurosawa’nın Oni isimli filminden ilham alınarak hayata geçirilen oyun, eski çağlarda Japonya’da geçiyor. Dövüş açısından akıl almaz mekanikleri ile adeta rakipsiz olan oyun, 100 TL’nin altında fiyatıyla da öne çıkıyor.

Resident Evil 7 Biohazard

Resident Evil, korku oyunu türünde herhalde en başarılı oyunlardan biri. 1996 yılından bu yana piyasada olan oyun, roman ve hikaye türünde içeriklere de sahip. 11 bölümden oluşan Resident Evil 7’yi en azından birkaç hafta boyunca oynayabilirsin. Ancak gece saatlerinde oynanamamanı öneririz, çünkü biraz korkutucu olabiliyor.

Rocket League

Otomobil yarışı ve futbol tutkusunu birleştiren Rocket League, herhalde son yıllarda çıkan en eğlenceli oyunlardan biri. Denemedik ama yapımcılar, 500 trilyondan fazla özelleştirme kombinasyonu bulunduğunu ve bir oyunun neredeyse başka herhangi bir oyuna benzemeyecek şekilde düzenlenebileceğini iddia ediyor. Online olarak çok oyunculu oynanabilen Rocket League, ayrıca çevrimdışı olarak da oynanabiliyor.

PS Store’dan Nasıl Oyun Alınır?

ininal Kartınla PS Store’a girip oyunları kolayca satın alabilirsin. Ayrıca ininal kampanyalarını takip edip 100 TL’nin çok daha uyguna oyunlar alabileceğini unutma.