Yılbaşında Arkadaşlarına Alabileceğin En İyi Hediyeler

Hediyeleşmenin en keyifli dönemlerinden biri kuşkusuz yılbaşı.

Bir çekilişte yılbaşı hediyesi alma görevi sana düştüyse veya içinden geldiği için bir arkadaşa yılbaşı hediyesi alacaksan senin için hazırladığımız en iyi yılbaşı hediyeleri listesine göz atman yararlı olabilir.


Her Zaman Yeni: Oversize Sweatshirt’ler Son yıllarda dar ve vücudu saran kıyafetler yerine 90’lı yıllarda oldukça popüler olan oversize t-shirt, kazak ve sweatshirt’ler tekrar popüler olmaya başladı. Özellikle de sweatshirt’ler. Çünkü hem okulda hem işte hem de evde rahatça giyilebiliyor ve herhangi bir sorun yaşanmadan kolayca pantolon, etek veya eşofman gibi farklı alternatiflerle kombin edilebiliyor.
Üstelik yılbaşı hediyesini Trendyol’dan almayı tercih edersen 200 TL’lik alışverişin için 20 TL’lik indirimden faydalanabilirsin. Sadece ininal Kart sahiplerinin yararlanabildiği kampanya ile alışverişini gerçekleştirmek istiyorsan öncesinde “ininal Trendyol İndirimi” sayfasını ziyaret etmen yeterli.
Sıcak Bir Kış İçin: Outdoor Ayakkabılar Üstelik ininal ve Flo tarafından senin için hazırlanan kampanyadan yararlanıp 150 TL’lik alışverişin için 25 TL’lik indirimden de faydalanabilirsin. Böylece hem güzel bir yılbaşı hediyesi almış hem de indirimlerden yararlanmış olursun. “ininal Flo Kampanyası” sayfasından detaylara ulaşabilir ve farklı seçeneklere de göz atabilirsin.
Uzun yıllar boyunca sadece dağcılık veya doğa yürüyüşü gibi sporlarla ilgilenenler tarafından tercih edilen outdoor ayakkabılar, konforlarıyla günlük hayatımıza girdiler. 150 TL’den 2000 TL’ye kadar farklı fiyatlarla satışa sunulan ayakkabılar, soğuktan pek hoşlanmayanlar için oldukça iyi bir hediye olabilir. 
Hem Analog Hem Popüler: InstaxHayatımız bir yandan büyük bir hızla dijitalleşiyor, bir yandan da bazı hobilerimiz ile geçmişe dönüyoruz. Bunun en büyük örneklerinden biri Fuji’nin çıkardığı Instax fotoğraf makinesi. Eski tip şipşak fotoğraf makinelerinden olan Instax’ı özellikle Instagram’da vakit geçirmeyi seven arkadaşa yeni yıl hediyesi olarak alabilirsin.
Teknoloji Tutkunlarına: Akıllı Bileklik Akıllı teknolojiler hayatımızın birçok noktasında kendini göstermeye başladı. Bunlar arasında en hızlı gelişenlerden biri ise giyilebilir teknolojiler. Giyilebilir teknoloji olarak nitelendirilen teknoloji türünde son dönemde Xiaomi Mi Band 6 oldukça popüler. Çünkü birçok işlevi var ve rakiplerine göre bir hayli ucuz.
Uyku düzenini takip edebilen, adım sayan veya takvim bildirimlerini ileten Mi Band 6, özellikle teknoloji tutkunları için oldukça iyi bir yeni yıl hediyesi.


Akıllı Bileklik ve Instax’a İndirimli Ulaş D&R ve ininal’ın bu yılbaşında senin için küçük bir sürprizi var. Arkadaşların için alacağın yılbaşı hediyelerinde de yararlanabileceğin kampanya ile 75 TL ve üzeri alışverişlerinde 15 TL’lik indirimden faydalanabilirsin. Bu hediye istersen akıllı bileklik ya da Instax, istersen de kitap ve kutu oyunları gibi beğendiğin başka bir hediye olabilir. D&R mağazalarında ve dr.com.tr adresinde geçerli olan kampanya ile ilgili bilgi almak için “D&R ininal kampanyası” sayfasını ziyaret etmen yeterli. Kısacası ininal ile Trendyol, Flo veya D&R aracılığı ile arkadaşlarına kolayca yılbaşı hediyesi alabilir, hediyeni alırken aynı zamanda sana özel indirimlerden de faydalanabilirsin.