Zula’da Bonus ZA!lar Seni Bekliyor!

Milyonların peşinden koştuğu Türk yapımı MMOFPS oyunu Zula’da bonus Zula Altınları seni bekliyor.

Lokum Games tarafından dağıtımı yapılan ve Zula’da, ininal’ın özel kampanyası ile ucuza alabileceğin Zula Altınlarını nerede kullanabileceğine beraber bakalım.

ZA Nedir, Nasıl Kullanılır?

ZA, Zula Altınının kısaltılmış halidir. Oyun içerisinde yapacağın alışverişlerde kullanabileceğin ZA ile envanterini kolayca dizebilirsin.

Öncelikle envanterinde yer alan setleri belirlemen gerekiyor. Setlere göre silahları belirledikten sonra Zula Altın’ını kullanıp tek tek ana, tabanca, bıçak ve bomba gibi kategorilerini çeşitlendirebilirsin. Silahlar dışında oynayışı etkileyen en önemli kısım ise “Ekstralar” kategorisi.

Ekstralar kategorisinde oynanışı değiştiren özel sistemler yer alıyor. Bu eklemeleri yaptığın zaman rakiplerinin önüne geçebiliyorsun. Örneğin tepme azaltıcı kullanıp silahların tepmesini önemli ölçüde azaltarak “spray” konusunda daha başarılı bir atış yakalayabilirsin.

ZA ile Elde Edebileceğin Özellikler ve Kasalar


Tepme azaltıcı dışında ZA ile zırh alıp gelen hasarı azaltabilir, kit alıp C4’leri hızlıca imha edebilir ya da dokunulmazlık alıp kolayca yeniden canlanabilirsin. ZA ile ayrıca kasa alman da mümkün. Kasalardan bazıları dönemsel olarak değişiyor. Örneğin bu aya özel Temmuz kasası yer alıyor. Buna ek olarak uzun süre devam eden ve satışta kalan kasalar da bulunuyor. Kasalar yardımıyla da değişen oranda XP ya da ZP alman mümkün.


ZA ile Alınabilecek En İyi Desteler

Zula’nın silah özelleştirmelerine erişmek için kart destesi satın alman gerekiyor. Oyun içerisinde yer alan silahlar değerlendirildiğinde M4A1 ya da Bora 12 gibi silahların daha çok tercih edildiği görülüyor. Bu nedenle de kart desteleri bu silahlar için daha fazla. Alabileceğin en iyi kart desteleri ise şöyle sıralanıyor:


M4A1 Destesi

M6 LWRC Destesi

FN FAL Destesi

Bora-12 Destesi

Altın Deste

Scout Destesi

Mac10 Destesi

Desteler yardımı ile kolayca dilediğin silahın özelleştirme kartına ulaşman mümkün. Ayrıca özelleştirme alanında eklentiyi seçtiğin zaman “kart ara” seçeneği ile karşılaşacaksın. Herhangi bir desten yoksa ve eklentiyi almak istiyorsan altta yer alan “kart ara” kısmında uygun desteleri görebilirsin. Daha sonra desteleri alıp aramaya başlaman senin için daha uygun olabilir.

ininal ile Zula’da Bonus ZA Nasıl Kazanılır?

Bonus ZA kampanyasından yararlanabilmek için Zula’ya giriş yapıp sarı renkli ZA kısmına tıklaman ve almak istediğin ZA miktarını berlirlemen gerekiyor. ZA miktarını belirledikten sonra ödeme seçeneğini ininal olarak seçmelisin. Burada kart bilgilerini girmen gerekecek. Tüm bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra ZA’ları alabilirsin.

X ZA’dan fazla ZA alman durumunda ise ininal ve Zula sana %x bonus ZA verecek. Bonus ZA’lar aracılığı ile dilediğin desteyi ya da kasayı alıp Zula’nın keyfini çıkarabilirsin. ininal’ın avantajlı dünyasından yararlanmak ve bonus ZA’ları kapmak için ininal üyesi olman yeterli. ininal’a üye olmak ve ininal Kart sahibi olmak için yapman gereken ise sitemize girip “Kayıt Ol” kısmına tıklamak. Hepsi bu!